Elisabeth verpleeghuis

Home  »  Projecten  »  Elisabeth verpleeghuis

Elisabeth verpleeghuis

De stichting Zorggroep Maas en Waal wilde oudere locaties in een nieuwbouw rondom het oude St. Elisabeth situeren. In de nieuwbouw is de Zorg voor Binnen formule actief toegepast en het interieur sluit perfect aan bij de wensen van bewoners en medewerkers en daarbij zijn de facilitaire eisen niet uit het oog verloren. Meubilering, stoffering en overal gordijnen en vitrage. 

Eiken als onderdeel van het meubilair is overal teruggekomen, huiselijk en stijlvol. In de huiskamers, stoelframes, garderobe, zelfs in de betimmering rond de toiletten komt het eikenhout terug. Het gebruik is in sommige ruimtes anders geworden dan in de plan-fase was gedacht en daar is later op ingespeeld. Alles bij elkaar is er een smaakvol thuisgevoel gecreëerd. 

Foto overzicht


« Terug naar overzicht

Projecten

Contact

GOSSELINK BV ontwikkelen bouwen inrichten
Bosstraat 15a
6561 CD Groesbeek


Telefoon: 024 - 684 32 52
Email: info@gosselinkbinnen.nl
Copyright © 2018 Gosselink Webdesign & CMS : DO-IT Online