Driestroom

Home  »  Projecten  »  Driestroom

Driestroom

Driestroom nieuwe locaties;

Voor de Driestroom enkele etage ingericht voor bewoning door oudere gehandicapten. De omgeving van de begane grond werd verlaten en de nieuwe woonruimte is op de 5e en 7e verdieping 

Om de overgang te vergemakkelijken hebben we een kas gebouwd op de 5e verdieping…heerlijk tussen je groen met een geweldig uitzicht op Nijmegen.

Ook hier voor de specifieke gebruikerswensen  gekozen voor huiselijk en comfort.  Zitten op deze stoelen is voor veel uren achtereen een genot, er zijn lage, brede fauteuils maar ook eetkamerstoelen met armleggers waar je uren achtereen met veel comfort op kan zitten.

Zoeken naar de aansluiting van de bewoner met de omgeving zoals hij die herkent is heel belangrijk, en wat we zien is dat dat heel goed is geslaagd.

Alle delen van het interieur hebben we ingezet, vloer, wand, kleur, meubilair en de dimbare ledverlichting.  Maar ook zo echt mogelijke haarden met ‘echt ‘ vuur met echt hout en echte stenen haardombouw…..fijn om mee te werken en heerlijk om te zien dat het effect heeft. Hier wordt echt gewoond!

Foto overzicht


« Terug naar overzicht

Projecten

Contact

GOSSELINK BV ontwikkelen bouwen inrichten
Bosstraat 15a
6561 CD Groesbeek


Telefoon: 024 - 684 32 52
Email: info@gosselinkbinnen.nl
Copyright © 2023 Gosselink Webdesign & CMS : BIG FAT Internet